21 Aralık 2013 Cumartesi

KOLESTEROLÜ DÜŞÜRMEK İÇİN BİTKİSEL FORMÜL




Kolesterol sorunu, kalp damar rahatsızlıklarında, karaciğer rahatsızlıklarında ortaya çıkmaktadır. Bu rahatsızlıkları olan kişiler bitki takviyeleri ile bu rahatsızlıklarını azaltarak fayda sağlayabilirler.



Bitkisel formüllerden yararlanmanız için birkaç öneri verilebilir. Bir bardak suya beş ceviz içi ve bel tane de cevizleri birbirine bağlayan ince perdeyi aktarın. Bu bardağın üzerini bir bez yardımıyla kapatın. On saat kadar bu  şekilde bekletin. İçerisindeki kendi doğal sıvısını suya aktaracaktır ceviz. Bu sayede kolesterol hastalarına faydalı bir hale gelecektir. Sabah aç karnına çilen bu cevizli suyla kolesterolleri düşmesi sağlanacaktır.





Bir tatlı kaşığı ceviz yaprağı tozunu bir bardak kaynamış suyun içerisine atın. Bir tutam kadar at kuyruğu tozunu da ilave edin. Bardağın içerisindeki karışımı karıştırmak için tahta kaşık kullanmanız tavsiye edilir. Yarım saat kadar bu karışımın demlenmesini sağlayın. Demlendikten sonra süzerek sabah öğle akşam aç karnına tüketebilirsiniz.  Yemeklerden bir saat kadar önce içmeniz tavsiye edilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder