25 Ekim 2013 Cuma

TESETTÜR MODASI




Bayanların İslamiyet kurallarına uygun bir biçimde giyinmelerini sağlamak için aynı zamanda modaya da uygun giyinmek adına pek çok tesettür mağazası açılmıştır. Bu sayede de tesettür modası kavramı ortaya çıkmıştır. Önceleri tesettürde belli bir moda yok iken son yıllarda tesettüre duyulan ilgi sayesinde ve tesettürlü bayanların ihtiyaçlarına cevap vermek adına, tasarım firmaları hareket geçti. Ve birbirinden farklı tasarımları ile çok sayıda tesettür mağazası modaya uygun kıyafetler tasarlayarak piyasada geniş bir yer edinmeye başladı.



Tesettürlü bayanlar hem şık giyinmenin keyfini yaşarken, İslamiyet'e uygun giyinmenin de mutluluğu ile tesettürlü bir yaşam sürmeye başladı.

Tesettürlü bayanlar inançları doğrultusunda şık giyinme fırsatı elde etmiş oldular. Artık pek çok yerde tesettür defileleri de yapılmaya başlandı. Tesettür kıyafetlerine olan ilgi her geçen artarak devam ederken tasarımcılar da, tesettürlü bayanlara uygun kıyafetler tasarlayarak her sezon farklı modellerle karşımıza çıkmaya başladı.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder