27 Ekim 2013 Pazar

ABİYE KIYAFETLERDE EŞARP UYUMU


Kıyafetimizde aksesuar takı tercihi yaparken küçük detaylarla bunları kullanmamız gerekir.


Tesettürlü bayanlar da eşarp kullanımında aksesuar önemlidir. Eşarp üstüne kıyafet ile uyumlu bir takı yada dantel ile şık görünmesi sağlanabilir. 






Abiye kıyafetlerde takı seçimi yaparken kıyafetin ne şekilde olduğu önemlidir. Eğer gösterişli bir abiye kıyafet giyiniliyorsa o zaman fazla takı abartı kaçabilir.


Tesettürlü bayanlarda eşarp yapımı abiye kıyafetin daha şık görünmesinde yardımcı olan bir durumdur. Abiye kıyafet üzerine takılan eşarp çeşitli şekillere sokularak arkası gül şeklinde yapılarak yada kenara bir gül şekli verilerek daha hoş bir görünüm sağlanabilir. Bunun dışında kullanılan taşlı aksesuarlar eşarbın havasını değiştirecektir.







Abiye kıyafetlerde eşarp seçerken dikkat edilmesi gereken kıyafetle uyumlu olmasıdır. Kıyafet sade ise renkli bir eşarp kullanılabilir. Ama kıyafet çok renkli ise sade bir eşarp tercih edilmesi gerekir. İpek kumaş yada yaldızlı kumaştan eşarplar abiye kıyafetlerde seçilebilir. 

1 yorum:

  1. Eşarp seçimleri bayanlar için önemli konuların başında gelir. Bu sebeple eşarp seçimlerinizi buypasa.com 'dan yapmalısınız..

    YanıtlaSil