25 Ekim 2013 Cuma

EŞARP SEÇİMİNDE DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER






Tesettürlü bayanların eşarp seçe işlemi uzun zaman alan bir durumdur. Kıyafetlerine en uygun eşarbı bulmak için bütün mağazaları dolaşırlar. Peki tesettürlü bayanlar eşarp kullanırken eşarp seçimleri ne olmalıdır? Hangi kıyafete nasıl eşarplar yakışır?



Eşarp seçimini yaparken dikkat edilmesi gereken husus eşarbın kıyafete uygun olmasıdır. Eğer günlük bir kıyafet üzerine eşarp uyarlayacaksak, fantezi kumaşlardan tercih edilmemelidir. Spor kıyafetler kullanacaksak tivil eşarp kullanmak daha uygun olur.


Kumaşın dokusu ile eşarbın dokusu yakın olursa daha güzel görünecektir. Trençkot üzerine tivil eşarp kullanmak görsel olarak daha güzel görünmemizi sağlayacaktır.


Düz bir kumaş üzerine desenli bir kumaştan oluşan eşarp günlük kullanımda idealdir.



Günlük kullanımda kullanacağımız eşarplara da dikkat etmemiz gerekir. Günlük bir kıyafet üzerine fantezi kumaş eşarplar tercih edilmemelidir. Varaklı bir eşarp yada yaldızlı bir eşarp fantezi kumaş grubuna girer. Ya ipek bir eşarp yada tivilden oluşan bir eşarp kullanmamız gerekir. Bu açılardan eşarp seçimleri konusunda dikkatli olunması gerekir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder