8 Ocak 2014 Çarşamba

SİĞİLLER İÇİN BİTKİSEL ÖNERİLER



Siğil genital bölgede, dudaklarda da olabilen bir cilt sorunudur. Siğil bir virüsün sebep olduğu çok önemli bir cilt problemidir. Çünkü ileride bu siğilin kansere neden olma riski  görülmektedir. Bu yüzden etkin bir şekilde tedavi edilmeleri gerekir.

Siğilin birinci tedavi yöntemi çeşitli yöntemlerle siğili yakmaktır. Fakat bu yöntem tek başına yapılacak bir yöntem değildir. Mutlaka bir cildiyeci yada plastik cerrahin bunu yapması gerekir. Eğer genital bölgede meydana gelen siğil varsa kadın doğumcudan yardım alınmalıdır. Yakıldığı halde daha sonra tekrar ortaya çıkan siğiller de vardır.


Siğillerin oluşum sıklığı yardımcı bitkisel yöntemlerle azaltılabilir. Bu bitkisel yardımcıların başında portakal uçucu yağı ve zencefil suyu gelir. Portakal kabuğu yağı ve zencefil suyu uygulamak siğillerin daha çabuk iyileşmesini sağlar. Bir akşam saf zencefil suyunu siğillerin üzerine kulak çubuğu yardımı ile sürebilirsiniz


. Ertesi gün portakal kabuğu uçucu yağını kulak çubuğu yardımı ile siğillerin üzerine sürerseniz daha çabuk iyileşmesini sağlarsınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder