3 Ocak 2014 Cuma

Modanın Kalbi Burada Atıyor!!!

Bu yazımda sizlere modayı yakından takip edebileceğiniz ve modaya dair her şeyi bulabileceğiniz bir platformdan ve bu platformda yer alan 3 yazıdan bahsedeceğim. Bir bayanın modayı yakından takip etmesi, şık ve çekici bir görünüm kazanmasına yardımcı olmaktadır. Bunun için dünyanın dört bir yanında gerçekleştirilen moda haftalarını ve trendleri takip etmeleri büyük önem taşıyor. Bunun yanı sıra vücudunuza tanıyarak giyinmenin inceliklerini de yakından takip etmeniz gerekiyor. Çünkü bir kıyafet veya elbise her ne kadar şık olursa olsun; vücudunuza uygun bir şekilde, vücudunuzu tanıyarak giyinmediğiniz takdirde komik bir görünüme neden olabilir. Bütün bu detayları ve daha fazlasını Ruj Renkleri farkıyla takip edebilirsiniz.

Sizlere bu yazımda bahsedeceğim moda ile ilgili yazılarımın başlıkları vücuttaki kusurları gizlemenin yolları, kıyafetlerde renk uyumu nasıl olmalıdır ve 2014 kış giyim modası olacak. Şimdi sizlere bu 3 konuyla ilgili bilgilerimi paylaşacağım.

Vücuttaki Kusurları Gizlemenin Yolları

Bayanların vücutlarındaki kusurları ve kilo fazlalıklarını gizlemeleri için öncelikle bedenlerini iyi tanımaları gerekiyor. Geniş bedenli bir bayan kesinlikle ama kesinlikle çizgili kıyafet veya elbiselerden uzak durmalıdır. Bunun yanı sıra iri desenli kumaşlar ve alt bedende renkli giysileri tercih etmemeliler. Organik ve daha sade kıyafet ve elbiseleri tercih etmelerinde fayda var. Kısa boylu ve minyon tipli bayanlar; boylarını uzun gösterecek kıyafet veya elbiselere yönelmeliler. Özellikle bacak boyunu uzun gösteren kıyafetleri tercih ederek, bu dezavantajlarını avantaja dönüştürmeleri mümkün. Geniş bedenli bayanlara göre minyon tipli bayanların vücutlarındaki kusurları gizlemeleri çok daha kolay oluyor. Bu konu hakkındaki detaylı bilgilere ve diğer beden tiplerine göre nasıl giyinilmesi gerektiğine aşağıda linki yer alan yazıya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
http://rujrenkleri.gen.tr/vucuttaki-kusurlari-gizlemenin-yollari.html

Kıyafetlerde Renk Uyumu Nasıl Olmalıdır?

Her ne kadar şık olursa olsun; bir kıyafetin tam anlamıyla üzerinizde güzel durması ve elbiseyi iyi taşıyabilmeniz için; renk uyumu ve aksesuar uyumu da göze alınmalıdır. Yani kıyafet kombinleri özellikle altlı ve üstü renk uyumu ile oluşturulmalı, bunun yanı sıra aksesuar tercihleri de(ayakkabı, çanta, takı v.s.) yine giyilen kıyafet veya elbise ile renk uyumu içerisinde olmalıdır. Kıyafetlerde renk uyumunu nasıl yapmanız gerektiği ve hangi kıyafet ile hangi renk aksesuarları ve parçaları kombinleyeceğinizi aşağıda sizler için linkini yayınladığımız yazıyı okuyarak öğrenebilirsiniz.
http://rujrenkleri.gen.tr/kiyafetlerde-renk-uyumu-nasil-olmalidir.html

2014 Kış Giyim Modası

Her ne kadar 2014 İlkbahar/Yaz trendleri belli olmaya başladıysa da; günümüz kış ve biz kış mevsimini yaşıyoruz. Bu nedenle bugünkü giyim tercihlerimizi 2014 kış modasına uygun bir şekilde oluşturmalı ve bu şekilde tercihler yapmalıyız. Özellikle kazak, bere, atkı, şal ve kürklerin yer aldığı bu dönemde, ayakkabı tercihleri de genellikle çizme ve botlardan oluşuyor. Ancak sıradan gibi görünen bu kıyafet ve aksesuarlar ünlü tasarımcıların koleksiyonlarında hafif dokunuşlar ve bazı detaylarla göz hoş gelen bir görünüm kazanıyor. Bu konuyla ilgili tüm detaylı ve en iyi 2014 kış giyim kombinlerini de Ruj Renkleri farkıyla aşağıdaki linke tıkladığınızda karşınıza çıkacak olan yazıyı okuyarak öğrenebilirsiniz.
http://rujrenkleri.gen.tr/2014-kis-giyim-modasi.html

Bu yazımda sizlere modanın önemli 3 güncel konusundan bahsetmeye çalıştım ve bu konularla ilgili detayları nereden bulabileceğinize değindim. Size bu alanda ve bayanlarla ilgili yaşam, sağlık, cilt bakımı, saç bakımı, hastalık, spor, diyet, tesettür giyim modası gibi çok farklı alanlarda yazılarımı paylaşmaya devam edeceğim. Bunun için beni takip etmeye devam edin.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder