13 Kasım 2013 Çarşamba

2014 En Şık Kolye

2014 sonbahar kış takı modasında büyük kolye modelleri yer almaktadır. 2014 modasının en tren kolye modelleri büyük taşlı ve her rengin kullanıldığı kolyeler olmaktadır. Tasarımcıların oluşturduğu büyük ve gösterişli kolyeleri kazakların üzerinden rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ayrıca büyük tasarımlı kolyeleri tuniklerinizin üzerinde de kullanabilirsiniz. Gösterişli ve büyük kolye modellerini taktığınızda başka aksesuara gerek kalmamaktadır. Çünkü kolye modelleri tek başına yetecektir. Eskiye dönük ve klasik tarzı sevenler için bakır kolyeleri tavsiye ederim. Bakır kolyeler uygun bir kombinle hoş bir görüntü yakalayabilirsiniz.






12 Kasım 2013 Salı

Bayanların kullandığı aksesuarlardan biri de küpe olmaktadır. 2014'te küpe modasında diğer yıllarda olduğu gibi kibar ve zarif küpeler yer almamaktadır. 2014 küpelerinde; zincirli, değişik şekilli ve kulağın etrafını saran modeller bulunmaktadır. Bu yeni sezonda küpeler çok dikkat çekici olacağa benziyor. Aynı zamanda abiye kıyafetlerle takılabilecek  taşlı ve uzun küpe modelleri de bu yılın trendleri arasındadır. Bu yıl sadelikten biraz uzaklaşın ve taşlı, uzun küpelerle dikkat çekiciliği yakalayın. Sezonun trendi haline gelen sallantılı küpeleri ünlü isimler da ciddi bir şekilde tercih ediyorlar ve bu ünlüler arasında dünya starları yer alıyor. Ayrıca bu küpe modellerini tesettüre uygun giyinmeyi tercih eden bayanlar da rahatlıkla aksesuar olarak kullanabilirler. Aşağıda yer alan resim galerisinden yola çıkarak bu küpeler hakkında rahatlıkla fikir sahibi de olabilirsiniz. Unutmayın; bu küpeleri Hollywood yıldızları da takıyor.






9 Kasım 2013 Cumartesi

2014 Yeni Sezon Kazaklar

Havaların soğuması ile birlikte artık tesettür giyimde yavaş yavaş kazak sezonu açılmaktadır. Sizler için sunacağım birbirinden güzel ve motifli kazaklar yeni sezonda vitrinlerdeki yerlerini yavaş yavaş almış olacaktır. Hanımların birçoğu örgü kazak tercih etmektedir. İster kendiniz örün ya da ben uğraşamam diyorsanız hazır alabilirsiniz. 2014 kış sezonunda salaş kazaklar moda olmaktadır.Salaş kazak modelleri her türlü kotun üzerine çok yakışacaktır. Bu sene bebek mavisi ve kahverengi renkler ağırlıkta olabilir. İşte sizler için derlediğim kazak modelleri.




5 Kasım 2013 Salı

TESETTÜRLÜ BAYANLARIN ABİYE SEÇİMİ



Tesettürlü bayanlar abiye kıyafet seçerlerken özen göstermeliler. Abiye seçiminde fiziki yapılarınızı göz önünde bulundurmanız gerekir. Vücudunuzu bilerek hareket etmeniz gerekir. Aynı zamanda dikiş tekniği de çok önemlidir.


Başörtü ile bile kıyafetin uyumu sağlanmalıdır. Eşarpla elbise bütünleştirilmelidir. Kilolu bayanlar yüksel bel bir etek modelini tercih etmemeliler. Zayıf bayanlarda dik çizgileri olan kıyafetleri tercih etmemelidirler.


Uzun boylu bayanlar bilekli elbise modellerini giymekten kaçınmalıdırlar. Kısa boylu bayanlar da düz hatlarda kıyafetleri tercih etmemelidirler.



Tesettürlü bayanlar eğer kalçaları geniş ise dar kıyafetleri tercih etmemeliler. Bol kıyafetler onları daha zayıf gösterecektir. 

4 Kasım 2013 Pazartesi

MEVSİMİNE GÖRE EŞARP SEÇİMİ




Toprak rengi  bahar ayını simgeleyen renktir. Mevsimlerine göre eşarp tercih edecek olan tesettürlü bayanlar, yazın açık renkli ve ince kumaşlardan olan eşarpları tercih etmelidirler. Biraz daha pastel renkler yaz mevsimi için ideal renkler arasındadır.










Sonbahar ve kış mevsiminde ise eşarplarda kumaşın dokusu kalınlaşmaktadır. Daha sert hatlara dönüşmektedir eşarplar. Bu mevsimlerde daha koyu tonlar tercih edilmelidir.









Tesettürlü bayanlar yaz aylarında şifon ve benzeri kumaşlardan başörtüleri tercih etmeliler. Çünkü bu tür kumaşlar biraz daha serinlik katar ve bayanları eşarptan terlemesini önlemiş olurlar.









Sonbahar ve kış mevsiminde daha yünlü, daha pamuklu eşarplar tercih edilmelidir. Soğuktan etkilenmemek için, soğuğa adapte olmak için tercih edilmektedir. Kalın tivil eşarplar da kış mevsiminde daha uygun olur.

3 Kasım 2013 Pazar

2014 KIŞ TESETTÜR KIYAFETLERİ



2014 kış sezonuna ait tesettür kıyafetleri oldukça iddialı. Tesettür mağazaları birbirleri ile yarışır durumda. Birbirinden farklı tasarımları ile alıcıları ile buluşmaya devam ediyor. Kıyafetler oldukça başarılı tasarımlardan oluşuyor. Tesettürlü bayanların seçenekleri çok fazla olduğundan dolayı hepsi kendilerine uygun kıyafetleri mutlaka bulacaklardır.






Her sezona iddialı tasarımlarla çıkan tesettür markaları, çeşitli renklerde herkesin zevkine göre kıyafetler ortaya çıkarıyorlar. Bu sayede bayanlar giyinmenin zevkine varmış oluyorlar. Kıyafet, ayakkabı, eşarp, çanta hepsinin uyum içerisinde olmasına özen gösteren bayanlar, şık giyinerek herkesi kendilerine hayran bırakıyorlar. 
Kahverengi renkler daha çok ön plana çıkarılmış durumda. özellikle pardösüler kahve tonları ile oldukça şık ve zarif duruyor. bunun dışında renklerde var ama siyah ve kahve kışa en çok giden renkler. Ayrıca beyaz da kar ortaya çıktığı zaman ayrı bir hava katıyor bayanlara.

1 Kasım 2013 Cuma

TESETTÜR MAĞAZALARI YÜKSELİŞTE




Tesettür giyim ile ilgili mağazalar giderek çoğalmaktadır. Ve marka haline gelmektedir. Tesettür mağazaları kaliteli, şık tasarımlar sunarak, tesettürlü kadınlar tarafından büyük ilgi görmektedirler. Bu sayede marka haline gelerek adını duyurmaya başlamaktadır.








Marka haline gelmiş olan tesettür mağazaları her ilçede şube açarak, kitlesini giderek herkese ulaştırmaya başlamışlardır. 





Bu sayede geniş bir alanda kendi adlarından söz ettirmektedirler. Pek çok marka çeşitli şehirlerde de şubeler açarak, tüm tesettürlü kadınlara hizmet etmek için ve kalite ve şıklığı sunmak adına ilerlemektedir. Bu sayede artık tesettür kıyafetlerin ulaşmak çok kolay olmaktadır. Hatta bir çok tanınmış marka, internet üzerinden de satış yaparak Türkiye'nin her yerine tasarımlarını ulaştırmaktadırlar.







Tesettürlü kadınlar  şık, zarif ve kaliteli giyinerek kendilerini insanlara hayran bırakacak bir görünüme kavuşmaktadırlar. Modayı yakından takip etmeye başlayarak, bu şekilde giyinmenin keyfini yaşamaktadırlar.